Echo Investment - miejsca dla ludzi

Echo Investment - miejsca dla ludzi

Bez względu na to jak zmienia się świat, tworzymy miejsca istotne. Inspirujące, żywe, otwarte, należące do miast i zmieniające się wraz z nimi. Bo czujemy się częścią przyszłości i patrzymy na nią z ludzkiej perspektywy.

developer-left-01.jpg

Echo Investment jest największym polskim deweloperem, jedynym na rynku z bogatym doświadczeniem w trzech sektorach rynku nieruchomości: mieszkaniowym, handlowo-usługowym oraz biurowym.

developer-right-01.jpg

Jako firma współodpowiedzialna za rozwój miast Echo angażuje się w duże miastotwórcze projekty łączące różne funkcje. Tworzy miejsca, w których ludzie mogą pracować, mieszkać, bawić się i zaspokajać potrzeby dnia codziennego. Flagowym projektem, uzupełniającym tkankę miasta, są Browary Warszawskie, powstające w sercu najszybciej rozwijającej się dzielnicy Warszawy.

developer-left-03.jpg

Spółka przygotowuje kolejne kompleksowe projekty w Warszawie, Krakowie, Łodzi i Wrocławiu. Od 1996 roku jest notowana jest na Giełdzie Papierów Wartościowych w Warszawie. Zrealizowała już blisko 140 projektów o łącznej powierzchni prawie 1 400 000 mkw. w kilkudziesięciu miastach Polski.Od 2015 roku Echo Investment jest częścią dynamicznie rozwijającej się grupy kapitałowej Griffin Real Estate - Oaktree - PIMCO.

Echo Investment saves the historic buildings of Browary Warszawskie

Witnesses of the splendor of the Haberbusch and Schiele Brewery - The Time Cellars – are emerging from the ground. In the revitalised 19th century cellars of the old brewing complex in the Warsaw's Wola district, an atmospheric, accessible to everyone gastronomic complex will be developed. As befits the area of old brewery, beer will be poured in torrents again in the building of the former Malthouse.
EPAM Systems Poland chooses Browary Warszawskie

The EPAM Systems Poland global software producer will move to a new Warsaw headquarters. It will be the first office building in Browary Warszawskie – a city-forming project which is being developed by Echo Investment in Warsaw's Wola district. EPAM trusted the developer